January 17, 2010

HAPPY BIRTHDAY..

Selamat ulang tahun yg ke** untuk suami tercinta (18 January) dan untuk anak bujang tercinta(19 January)
Mama doakan kedua2 insan tersayang ini moga sentiasa dirahmati allah dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..

Buat papa: Semoga dengan meningkatnya umur lagi..akan memberi keinsafan yg lebih kepada mu untuk menjadi suami Soleh..
Kali ni aku beri virtual present utk papa ,click sini: http://
ini sahaja yg dpt mama beri dan usahakan..lepas ni jgn bising2 lagi ye...yg lain manage sendiri..
semoga ini dapat meningkatkan lagi usaha gigih yg sedang diusahakan..

Buat danial: Moga jadi anak soleh dan bijak selalu..
Present untuk danial dah beli awal2 lagi..so mama belanja mkn je ye...hehe
**kena cut budget..bulan depan b'day akish , ada reunion sek.papa & mama...kopak den...***

4 comments:

MR. SISO said...

wow caya le hadiah tahun nie ....

hanim said...

ina...ishhh apesal ler publish pasal nih....dah start meroyan lak ada org nih nak mcm tu gak...huhh...tak kuasa nak melayan....kui3x :P

Zliena said...

alamak sori le hanim..tak berniat nak jeloskan SISO,dan menganggu ketenteraman umah tangga org..heheh
Apa lai hanim..mintak balik purse CR tu beserta duit2 kat dlm nye, dahbagi bnyk songeh lak dia yer...
SISO: aku bukan nak jeloskan ko..cuma nak action je..heheh

MR. SISO said...

hahaha tak jelos pun, tungggu kemunculannya .....hahahha ...

Post a Comment

Term of Use